Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ 1966
2 απαντήσεις
Σελίδα 1 από 1
Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ 1966
Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ 1966
Έτος: 1966
Διάρκεια: 98'
Είδος: Κωμωδία
Εταιρία παραγωγής: Καραγιάννης-Καρατζόπουλος
Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης
Σενάριο: Νίκος Τσιφόρος, Πολύβιος Βασιλειάδης
Μουσική σύνθεση: Γιώργος Κατσαρός
Φωτογραφία: Βασίλης Βασιλειάδης
Ηθοποιοί: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Μαριάννα Κουράκου, Αλέκος Τζανετάκος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Νικήτας Πλατής, Τζόλυ Γαρμπή, Νίκος Φέρμας, Πέτρος Λοχαϊτης, Ντόρα Αναγνωστοπούλου, Γιώργος Λουκάκης, Γιάννης Κωστής, Άρτεμις Πιπινέλη, Νίκος Σταυρίδης, Γιώργος Ζαμπέτας, Βίκυ Μοσχολιού, Πάνος Τζανετής
Υπόθεση: Η Τζούλια έχει σχέση με το Μίλτο εδώ και πολλά χρόνια αλλά κρατά τη σχέση της κρυφή από τον πατέρα της επειδή ο Μίλτος δεν έχει δουλειά και φοβάται πως ο πατέρα της, Σωκράτης, θα τον απορρίψει. Ο Σωκράτης έξαλλος με τους "έξυπνους" υπαλλήλους του, που του δημιουργούν συνεχώς προβλήματα, αναζητά έναν "βλάκα" για την δουλειά του. Ο Βασίλης θα του βρει έναν βλάκα, τον Μίλτο, ο οποίος θα γίνει απαραίτητος στον Σωκράτη.
Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1966-1967 και έκοψε 365.488 εισιτήρια. Ήρθε στην 9η θέση σε 117 ταινίες. Από τη θεατρική κωμωδία των σεναριογράφων "Ένας έξυπνος βλάκας".
:BE2nH:
:DOWNLOAD:
ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΝΕΚΡΑ LINKS ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ Π.Μ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΜΕΣΑ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Έτος: 1966
Διάρκεια: 98'
Είδος: Κωμωδία
Εταιρία παραγωγής: Καραγιάννης-Καρατζόπουλος
Σκηνοθεσία: Κώστας Καραγιάννης
Σενάριο: Νίκος Τσιφόρος, Πολύβιος Βασιλειάδης
Μουσική σύνθεση: Γιώργος Κατσαρός
Φωτογραφία: Βασίλης Βασιλειάδης
Ηθοποιοί: Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Μαριάννα Κουράκου, Αλέκος Τζανετάκος, Δέσποινα Στυλιανοπούλου, Νικήτας Πλατής, Τζόλυ Γαρμπή, Νίκος Φέρμας, Πέτρος Λοχαϊτης, Ντόρα Αναγνωστοπούλου, Γιώργος Λουκάκης, Γιάννης Κωστής, Άρτεμις Πιπινέλη, Νίκος Σταυρίδης, Γιώργος Ζαμπέτας, Βίκυ Μοσχολιού, Πάνος Τζανετής
Υπόθεση: Η Τζούλια έχει σχέση με το Μίλτο εδώ και πολλά χρόνια αλλά κρατά τη σχέση της κρυφή από τον πατέρα της επειδή ο Μίλτος δεν έχει δουλειά και φοβάται πως ο πατέρα της, Σωκράτης, θα τον απορρίψει. Ο Σωκράτης έξαλλος με τους "έξυπνους" υπαλλήλους του, που του δημιουργούν συνεχώς προβλήματα, αναζητά έναν "βλάκα" για την δουλειά του. Ο Βασίλης θα του βρει έναν βλάκα, τον Μίλτο, ο οποίος θα γίνει απαραίτητος στον Σωκράτη.
Trivia: Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1966-1967 και έκοψε 365.488 εισιτήρια. Ήρθε στην 9η θέση σε 117 ταινίες. Από τη θεατρική κωμωδία των σεναριογράφων "Ένας έξυπνος βλάκας".
:BE2nH:
:DOWNLOAD:
ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΝΕΚΡΑ LINKS ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ Π.Μ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΜΕΣΑ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Παρόμοια θέματα
» VA - US Hot 100 Hits of 1966 (03/2019)
» ΣΥΛΛΟΓΗ - Η ΧΡΥΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '60 (1966-1967) (3cd 06/2015)
» ΣΥΛΛΟΓΗ - Η ΧΡΥΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '60 (1966-1967) (3cd 06/2015)
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης