WHITE BIRD IN A BLIZZARD (2014) LIMITED 1080p BluRay x264-SNOW ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
Σελίδα 1 από 1
WHITE BIRD IN A BLIZZARD (2014) LIMITED 1080p BluRay x264-SNOW ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
Σκηνοθεσία:
Gregg Araki
Σενάριο:
Gregg Araki, Laura Kasischke
Ηθοποιοί:
Σαϊλίν Γούντλεϊ, Έβα Γκριν, Κρίστοφερ Μελόνι
Είδος:
Δράμα, Θρίλερ
Πρεμιέρα (US):
25/09/14
Μετάφραση:
Calamity Jane
Size: 6.55 GiB
Video: MKV | 1920 pixels x 816 pixels | 8774 Kbps
Audio: DTS | 1509 Kbps
Runtime: 1h 31mn
ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Κατ Κόνορς είναι μια 17χρονη κοπέλα, της οποίας η μητέρα, η όμορφη κι αινιγματική Ιβ, εξαφανίζεται, την εποχή που η νεαρή ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητα της. Έχοντας ζήσει σε ένα πιεστικό περιβάλλον, η Κατ ούτε βασανίζεται από την απουσία, ούτε ρίχνει ενοχές στον πατέρα της, τον Μπροκ. Με το πέρασμα του καιρού, όμως, η Κατ αισθάνεται ολοένα και να βαραίνει από την απώλεια. Μια ημέρα που επιστρέφει σπίτι από ένα διάλειμμα από το κολέγιο, βρίσκεται αντιμέτωπη με την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη φυγή της μητέρας της και τη δική της άρνηση πάνω στα γεγονότα που την επέφεραν.
ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΝΕΚΡΑ LINKS ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ Π.Μ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΜΕΣΑ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Σκηνοθεσία:
Gregg Araki
Σενάριο:
Gregg Araki, Laura Kasischke
Ηθοποιοί:
Σαϊλίν Γούντλεϊ, Έβα Γκριν, Κρίστοφερ Μελόνι
Είδος:
Δράμα, Θρίλερ
Πρεμιέρα (US):
25/09/14
Μετάφραση:
Calamity Jane
Size: 6.55 GiB
Video: MKV | 1920 pixels x 816 pixels | 8774 Kbps
Audio: DTS | 1509 Kbps
Runtime: 1h 31mn
ΥΠΟΘΕΣΗ
Η Κατ Κόνορς είναι μια 17χρονη κοπέλα, της οποίας η μητέρα, η όμορφη κι αινιγματική Ιβ, εξαφανίζεται, την εποχή που η νεαρή ανακαλύπτει τη σεξουαλικότητα της. Έχοντας ζήσει σε ένα πιεστικό περιβάλλον, η Κατ ούτε βασανίζεται από την απουσία, ούτε ρίχνει ενοχές στον πατέρα της, τον Μπροκ. Με το πέρασμα του καιρού, όμως, η Κατ αισθάνεται ολοένα και να βαραίνει από την απώλεια. Μια ημέρα που επιστρέφει σπίτι από ένα διάλειμμα από το κολέγιο, βρίσκεται αντιμέτωπη με την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη φυγή της μητέρας της και τη δική της άρνηση πάνω στα γεγονότα που την επέφεραν.
- Σπόιλερ:
ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΝΕΚΡΑ LINKS ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ Π.Μ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΜΕΣΑ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Αρέσει στον χρήστη leon55
Παρόμοια θέματα
» BENEATH (2013) BluRay 1080p 5.1 CH 1.6 GB Sexmeup | ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
» THE EQUALIZER (2014) BluRay 720p 2.0 GB | ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
» REDIRECTED (2014) DVDRip x264-Ltu {ΕΝΣΩΜ.ΥΠΟΤ}
» 10.000 KM / LONG DISTANCE (2014) DVDRip x264 HORiZON-ArtSubs {ΕΝΣΩΜ.ΥΠΟΤ}
» AMERICAN SNIPER (2014) 72Op DVDSCR UPSCALE 5,1Ch- 1,9 Gb |ΕΝΣ / ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
» THE EQUALIZER (2014) BluRay 720p 2.0 GB | ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
» REDIRECTED (2014) DVDRip x264-Ltu {ΕΝΣΩΜ.ΥΠΟΤ}
» 10.000 KM / LONG DISTANCE (2014) DVDRip x264 HORiZON-ArtSubs {ΕΝΣΩΜ.ΥΠΟΤ}
» AMERICAN SNIPER (2014) 72Op DVDSCR UPSCALE 5,1Ch- 1,9 Gb |ΕΝΣ / ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ
Σελίδα 1 από 1