TAKEN 3 (2014) NEW HDCAM XViD-NoGroup {ΕΝΣΩΜ.ΥΠΟΤ}
Σελίδα 1 από 1
Είδος: Action | Thriller
Πρεμιέρα: 15 January 2015 (Greece)
Σκηνοθεσία: Olivier Megaton
Σενάριο: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Ηθοποιοί: Liam Neeson, Forest Whitaker, Maggie Grace
Απόδοση Διαλόγων: adespoti – deykalionas (Big Thx)
Ιmdb: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Υπόθεση: O Λίαμ Νίσον επιστρέφει στον ρόλο του πρώην μυστικού πράκτορα, Μπράιν Μιλς, η προσπάθεια του οποίου για επανένωση με την πρώην σύζυγό του διεκόπη βίαια, μετά τη στυγερή δολοφονία της??. Γεμάτος οργή, και κατηγορούμενος για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει, προσπαθεί αυτή τη φορά να αποφύγει την ανελέητη καταδίωξη της CIA, του FBI και της αστυνομίας. Για τελευταία φορά, ο Μιλς πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές του ικανότητες με σκοπό να εντοπίσει τους αληθινούς δολοφόνους, να αποδώσει τη δικαιοσύνη με τον δικό του, ξεχωριστό, τρόπο και να προστατεύσει τον μοναδικό άνθρωπο που έχει σημασία πια γι’ αυτόν – την κόρη του.
:BE2nH:
:DOWNLOAD:
ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΝΕΚΡΑ LINKS ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ Π.Μ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΜΕΣΑ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Είδος: Action | Thriller
Πρεμιέρα: 15 January 2015 (Greece)
Σκηνοθεσία: Olivier Megaton
Σενάριο: Luc Besson, Robert Mark Kamen
Ηθοποιοί: Liam Neeson, Forest Whitaker, Maggie Grace
Απόδοση Διαλόγων: adespoti – deykalionas (Big Thx)
Ιmdb: [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Υπόθεση: O Λίαμ Νίσον επιστρέφει στον ρόλο του πρώην μυστικού πράκτορα, Μπράιν Μιλς, η προσπάθεια του οποίου για επανένωση με την πρώην σύζυγό του διεκόπη βίαια, μετά τη στυγερή δολοφονία της??. Γεμάτος οργή, και κατηγορούμενος για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει, προσπαθεί αυτή τη φορά να αποφύγει την ανελέητη καταδίωξη της CIA, του FBI και της αστυνομίας. Για τελευταία φορά, ο Μιλς πρέπει να χρησιμοποιήσει τις μοναδικές του ικανότητες με σκοπό να εντοπίσει τους αληθινούς δολοφόνους, να αποδώσει τη δικαιοσύνη με τον δικό του, ξεχωριστό, τρόπο και να προστατεύσει τον μοναδικό άνθρωπο που έχει σημασία πια γι’ αυτόν – την κόρη του.
:BE2nH:
:DOWNLOAD:
ΑΝ ΒΡΕΙΤΕ ΝΕΚΡΑ LINKS ΣΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ,ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΟΥ Π.Μ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΜΕΣΑ.
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το σύνδεσμο.]
Παρόμοια θέματα
» OUT OF THE DARK (2014) HDRip XviD AC3-EVO {ΕΝΣΩΜ.ΥΠΟΤ}
» BIRDMAN (2014) DVDSCR XViD AC3-H34LTH {ΕΝΣΩΜ.ΥΠΟΤ}
» KUNG FU JUNGLE (2014) BRRip XviD AC3-GiANGi {ΕΝΣΩΜ.ΥΠΟΤ}
» PREDESTINATION (2014) 480p BRRip XviD AC3-NoGroup | ENΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ – 3GP
» THE ATTICUS INSTITUTE (2015) HDRip XviD AC3-EVO {ΕΝΣΩΜ.ΥΠΟΤ}
» BIRDMAN (2014) DVDSCR XViD AC3-H34LTH {ΕΝΣΩΜ.ΥΠΟΤ}
» KUNG FU JUNGLE (2014) BRRip XviD AC3-GiANGi {ΕΝΣΩΜ.ΥΠΟΤ}
» PREDESTINATION (2014) 480p BRRip XviD AC3-NoGroup | ENΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ – 3GP
» THE ATTICUS INSTITUTE (2015) HDRip XviD AC3-EVO {ΕΝΣΩΜ.ΥΠΟΤ}
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης